Хіти тижня. "Де Таня? Я її убив!": Кривавий злочин над українкою в США обростає моторошними деталями (фото, відео)

Чоловік 23-річної Тетяни Гужви з Львівщини, яку вбили в США, зізнався її рідним, що це він скоїв злочин. Про це розповіла одна із родичок дівчини Юлія, повідомляютьПатріоти України.

Рідні почали переживати, коли вона не відповіла на дзвінки, а потім на запитання "Де Таня?" чоловік заявив: "Я її вбив". Тоді рідні Тетяни звернулися до друзів у США, а ті – в поліцію. Чоловіка одразу заарештували.

"Все відбулося досить швидко, ми знали, що він перебуває у цьому районі, у нас було декілька загонів, які шукали його там", – розповів Джоді Ворд, начальник відділу поліції Вісконсін-Деллса.

Як з'ясувалося, чоловікові ще з січня цього року було заборонене наближатися до родини, в якій росла його 2-річна донька. Тепер бабуся дівчинки має намір оформити опіку. Правда, для цього їй ще належить довести родинний зв'язок.

Рідні підрахували, що всі витрати і юридичний супровід щодо встановлення опікунства обійдуться у 50 тисяч доларів, половину суми вже зібрали небайдужі. Також вирішується питання про повернення тіла вбитої українки на батьківщину.



Джерело: Обозреватель

І це не шкода для зору! Названо головну небезпеку смартфонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:40

Головну небезпеку мобільних телефонів назвало видання The Sun із посиланням на нещодавно проведене дослідження, передають Патріоти України. Журналісти видання повідомили, що під час дослідження вчені взяли мазки з сидінь унітазів та зі смартфонів та ві...

Коханка була з ФСБ? Німецький мільярдер, оголошений мертвим шість років тому, знайшовся в Москві

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:32

Автори журналістського розслідування вважають, що Гауб міг втекти до Москви через тіньові оборудки з росіянами. Його коханку підозрюється у зв'язках з ФСБ. . Німецько-американський магнат роздрібної торгівлі, 64-річний мільярдер Карл-Еріван Гауб, який...