Хіти тижня. "Дєла напрасниє": У хорі Верьовки пояснили скандальне звернення до росіян (відео)

Рішення записати звернення до громадян Росії в 2014 році Росії в 2014 році було прийнято рядовими артистами Національного хору Верьовки, передають Патріоти України.

"Це була ініціатива не керівництва, а самих артистів, ніхто такої вказівки не давав", – розповів в коментарі на правах анонімності працівник хору.

"Тоді існувала думка, що якщо звернутися до росіян, вони одумаються. Тому і записали таке звернення. У нас є активні люди, які це організували. Але, як бачите, це були, як то кажуть, "напрасниє дєла", тому що агресор пішов далі", – зауважив він.
Працівник хору також навів докази того, що відеозвернення хору, що спливло в мережі, було записано "ще на початку 2014 року, відразу після агресії на Крим".

"Там ще був Авдієвський (керівник Хору Верьовки Анатолій Авдієвський, який помер в 2016 році, - Ред.) і його коментар, там були артисти, які давно не працюють в хорі", – сказав він.

"Навіщо ці матеріали піднімають зараз, щоб розпалити ворожнечу, мені не зрозуміло", – сказав працівник. Він додав, що через підвищену уваги з боку преси керівнику хору Зиновію Корінцю довелося відключити мобільний телефон, "тому що так може дах поїхати", – пояснили в хорі.

Джерело: Обозреватель

Спеки не буде? Метеорологиня розповіла, якої погоди чекати влітку в Україні

середа, 24 квітень 2024, 6:59

Очікується, що цьогоріч літо в Україні може бути теплим, але не спекотним. Про це "24 каналу" розповіла метеорологиня Віра Балабух, передають Патріоти України. "Відповідно до тих розрахунків які є зараз, очікується що літо в Україні може бути теплим, ...

Провокації тривають: Тисячі авіарейсів європейських компаній постраждали від перешкод GPS з боку Росії

середа, 24 квітень 2024, 6:30

Тисячі рейсів авіакомпаній до країн Балтії з Великої Британії постраждали через перешкоди супутниковій навігації з боку Росії, передають Патріоти України з посиланням на The Telegraph. Зачеплені рейси за вісім місяців до кінця березня включали 2309 рей...