Хіти тижня. "Діставалося всім...": Українська супермодель втекла від чоловіка-тирана (фото)

Сніжана Онопко та донецький бізнесмен Микола Щур одружилися в листопаді 2011 року. Супермодель не збентежило те, що у нареченого була судимість.

Українська супермодель Сніжана Онопко шокувала заявою про домашнє насильство. Зірка розповіла, що її чоловік Микола Щур регулярно бив її. За словами Сніжани, діставалося і персоналу, і навіть мамі моделі. Також Сніжана каже, що терпіла зради чоловіка. Коли Сніжана вирішила подати на розлучення і поділ майна, чоловік почав погрожувати їй, передають Патріоти України з посиланням на JetSetter.ua.

Жінці довелося тікати з власного будинку, в якому зараз Щур проживає з новою коханою.
«Я виплачувала його борги, вірила в те, що він не зраджує, і виправдовувала в критичних ситуаціях, навіть коли він піднімав на мене руку. Це відбувалося постійно. Дісталося, до речі, і водіям, і персоналу - коротше, всім», - розповіла Сніжана.Сніжана обурена тим, що чоловік привів коханку в їх спільний заміський будинок, який будували майже дев'ять років. «Я була готова якомога швидше розлучитися, забрати два автомобіля, серед яких і Rolls-Royce, куплений за мої особисті кошти, і більше ніколи не зустрічатися з цією людиною. Але, коли я побачила, що інша жінка проживає в моєму домі, плаває в моєму басейні і користується моїм посудом, вирішила наполягти на правовому розділі майна», - сказала Сніжана.
Нагадаємо, Сніжана Онопко та донецький бізнесмен Микола Щур одружилися в листопаді 2011 року. Супермодель не збентежило те, що у нареченого була судимість.
Чутки про розлучення з'явилися ще три роки тому. Але тоді Сніжана все заперечувала.

Готують варіанти: стало відомо, що Міненерго та НКРЕКП готують підвищення тарифу на електроенергію

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:30

Незважаючи на численні заяви про відсутність у Кабміну планів підвищувати ціну на електроенергію, Міністерство енергетики спільно з Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, планують підвищити та...

Закон про мобілізацію: Стало відомо, чи роздаватимуть жінкам повістки до армії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:28

Згідно із новим законом про мобілізацію в Україні, який набуде чинності 18 травня, жінок можуть призвати на службу у Збройних Силах лише за добровільною згодою. Про це повідомляє "24 канал", передають Патріоти України. Водночас, усі жінки від 18 до 60...