Хіти тижня. Довелося їхати в лікарню: Наречена власноруч нарвала квіти на весілля, а на ранок не впізнала себе в дзеркалі (фото)

У дівчини піднялася температура та стали з'являтися сильні напади нудоти. Потім наречена відчула, що втрачає зір.

Мешканка США на ім'я Христина Міллер готуючись до свого весілля захотіла зробити незвичайний букет нареченої. Замість традиційних троянд дівчина вирішила зірвати квіти, що ростуть на їх з майбутнім чоловіком ділянці. Ось тільки ця ідея закінчилася для неї плачевно. Напередодні церемонії наречена разом з подругами зібрала цілий оберемок диких квітів. З цих рослин дівчата зробили весільний букет та інші атрибути свята. На ранок Христина виявила, що її обличчя опухло і покрилося висипом. Виявилося, ці квіти були отруйними, пише News.com.au. Патріоти України пропонують вам дізнатися подробиці цієї курйозної історії.

Далі було гірше. У дівчини піднялася температура та стали з'являтися сильні напади нудоти. Потім наречена відчула, що втрачає зір. Христину терміново доставили в лікарню, де медики надали нареченій першу медичну допомогу.

Незважаючи на страшну алергічну реакцію дівчина не могла допустити, щоб церемонія зірвалася. Наречену привезли на торжество і весілля все-таки відбулося. Після того, як закохані дали клятви вірності, Христину знову доставили в найближчу лікарню, де знову зробили пару уколів.

Чоловік дівчини тим часом купив коханій зручний одяг та вони знову вирушили до гостей. Христина провела весь вечір з опущеною головою, намагаючись не привертати увагу до свого понівеченого обличчя. Залишок ночі наречений та наречена провели до готельному номері.

Через тиждень, коли пухирці зникли, молоде подружжя влаштували весільну фотосесію, де Христина вже була такою, якою мріяла піди до вівтаря.

"Моя ідея набуває видимі обриси": Ганна Маляр у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу

вівторок, 23 квітень 2024, 14:05

Ексзаступниця міністра оборони Ганна Маляр заявила, що у Берліні знімає фільм про подвиг українського народу. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України. «Це все, що поки можна викладати публічно. Один із знімальних д...

Зібрали майже 3,5 млн євро на снаряди для ЗСУ: Відомі українці відповіли листом подяки народу Словаччини (текст)

вівторок, 23 квітень 2024, 13:41

Відомі українські громадські, культурні та інші публічні діячі й лідери думок підписали лист від української громадськості до словацького народу на знак подяки за збір коштів для української армії у Словаччині, повідомляють Патріоти України. У Словаччи...