Хіти тижня. ДТП з Кулебою: Стали відомі нові подробиці про стан дітей омбудсмена (фото, відео)

Аварія з уповноваженим президента України в справах дітей сталася через проїзд перехрестя на червоний.

Микола Кулеба разом з дітьми потрапив у страшну ДТП в Київській області. Уповноважений президента з прав дитини їхав за кермом Toyota разом з двома синами, старшим Тимофієм і 10-річним Єлисеєм, передають Патріоти України.

Нагадаємо, ДТП сталася в неділю, 24 листопада, у селі Чабани на Київщині. У мережі з'явилося відео з камер спостереження, на якому видно, що Toyota, за кермом якої був Кулеба, проїжджає на червоне світло перехрестя. Коли авто майже завершило маневр, воно зіткнулося з мікроавтобусом Volkswagen.

Дитячий омбудсмен знаходиться у Феофанії в стані середньої тяжкості. У нього струс мозку, закрита ЧМТ, травма грудної клітки, травма живота. Крім того, у нього зламані ребра з двох сторін, забій легень, а також пневмоторакс (в легенях накопичується повітря).

Загрози життю Миколи Кулеби нема, що не скажеш про його дітей. Старший син Тимофій знаходиться в інтенсивному неврологічному відділенні тієї ж лікарні. За його життя борються медики, які поки не коментують, чи є загроза життю.

Хлопець без свідомості, на даний момент відомо, що у Тимофія закрита черепно-мозкова травма. 10-річний Єлисей знаходиться в "Охматдиті", про його стан поки невідомо.

У ДТП травмувався і водій мікроавтобуса, якого відвезли в Києво-Святошинської лікарні. Загрози для його життя немає.

В поліції відкрили провадження за ст. 286 КК України (порушення правил дорожнього руху).

Омбудсмен у Facebook подякував усім за підтримку і попросив помолитися за його дітей.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...