Хіти тижня. Дива "фанери": Як насправді звучить голос Світлани Лободи (відео)

Це зовсім не те, до чого звикли фани.

Українська співачка Світлана Лобода готується незабаром випустити нову пісню під назвою "Молоко". Її прем'єра призначена на 18 грудня 2020 року. А поки що зірка щосили трудиться в студії, записуючи композицію. Правда, її голос до аранжування треку звучить зовсім інакше, ніж звикли чути захоплені фанати. Так, в Instagram-stories артистки з'явилося відео з репетиції, повідомляють Патріоти України.

На одному ролику Світлана співає наживо, а на другому, судячи з усього, її голос вже обробили. Саме такий тембр дуже пізнаваний усіма шанувальниками виконавиці.

"Мой сумасшедший мальчик, пусть, мы стали чуть постарше", - співає на відео Лобода. Якщо ви уважно послухаєте два уривка з пісні, різниця в голосі співачки буде дуже помітна.

Шанс на порятунок! Аналіз крові може показати ризик виникнення раку за сім років

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:59

Згідно з дослідженнями, аналіз крові може виявити ранні ознаки раку за сім років до постановки діагнозу. . У дослідженні Oxford Population Health було визначено 618 білків у крові хворих на рак, пов’язаних з 19 різними типами захворювання, включаючи р...

"Аналіз довів": Вчені розгадали таємницю прадавнього "дерева життя"

п’ятниця, 17 травень 2024, 10:30

Дослідження ДНК свідчать, що ці унікальні дерева вперше з'явились на острові Мадагаскар 21 мільйон років тому. Звідти їхнє насіння перенесло океанічними течіями до Австралії, а також до материкової Африки, де вони утворили окремі види. Через незвичайну...