Хіти тижня. Економ-клас і наполеглива вчителька: Як президент до Одеси добирався (фото)

У п’ятницю, 26 липня, президент України Володимир Зеленський прилетів рейсом МАУ до Одеси з неофіційним візитом.

Кількома годинами раніше плани Зеленського прилетіти в Одесу не могли підтвердити ні керівництво ОДА, ні її прес-служба, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

ЗМІ повідомляли, що він повинен був прилетіти о 10:40 рейсом авіакомпанії МАУ з Борисполя, але прилетів він пізніше. Летів економ-класом.

О 16:21 літак приземлився, і глава держави через зал офіційних делегацій відразу покинув аеропорт. Повідомляють також, що з 25 липня в аеропорту приземлився літерний рейс президентського авіазагону з охороною і обслугою президента.

До моменту прильоту глави держави в аеропорту працювали десятки силовиків з різних органів, які було легко впізнати серед інших людей – накачані чоловіки з барсетками, — повідомляє «Думська». Силовики говорили фотокореспондентам, що фотографувати не можна, але вони продовжували робити свою роботу.

Коли Зеленський зі своїм оточенням наблизився до автомобілів, охорона спробувала закрити його своїми тілами. Однак камер журналістам вони не били і кореспондентів не відштовхували.

Тим часом пасажири рейсу, яким пощастило летіти разом з главою держави розповідали, як це приємно. Зокрема, люди кажуть, що не відчували ніяких незручностей у зв’язку зі знаходженням на борту президента.

І якщо Зеленський нікому не заважав, то йому самому – небезуспішно заважали. Річ у тому, що цим же рейсом летіли діти з школи №81. Вони захотіли зробити селфі з президентом. «Коли я підійшла до нього, то президент міцно спав. Сидячий поруч Андрій Богдан попросив увійти в становище і дати йому поспати. Але я все-таки попросила його розбудити: навряд чи у дітей буде інший шанс сфотографуватися з найголовнішою людиною в країні. Володимира Олександровича розбудили. Він поставився до цього з розумінням, і ми сфотографувалися», – розповіла вчитель молодших класів Саїда Роговська.

Зазначається, що хоча сам президент не летів бортом державного авіапідприємства «Україна», за неперевіреними даними, його дружину Олену доставили на казенному Ан-148. Ті ж злі язики подейкують, що для першої леді була перекрита частина пляжу «Табу».

Місце проживання подружжя на час візиту – готель de Paris.

Прощення у Кремля вимолила, але концертів немає: Зрадниця Лоліта бідкається на безгрошів'я після скандальної "голої вечірки"

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:40

Співачка Лоліта, яка не засуджує політику диктатора та продовжує виступати перед окупантами, поскаржилася на проблеми з грошими. . Після участі в скандальній "голій" вечірці Насті Івлєєвої, коли її концерти почали бойкотувати та масово скасовувати, во...

Молода жінка залишилася стала інвалідом після відвідування перукарні. Лікарі у всьому світі б'ють на сполох

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:32

Згідно зі статтею, опублікованою в журналі New England Journal of Medicine цього місяця, 26-річна туніська жінка отримала три гострі травми нирок у період від червня 2020 року до липня 2022-го. У листі, який написали французькі лікарі, йдеться про те, ...