Хіти тижня. Фанат терористичної "ДНР" спровокував скандал у Німеччині (відео)

​У місті Ульм помітили чоловіка, який ходив в футболці з прапором так званої «ДНР».

Про це повідомляє «ХС Харків», не уточнюючи, хто надіслав відео з місця інциденту, передають Патріоти України.

Люди, котрі помітили адепта терористів «ДНР» (можливо, це були наші співвітчизники) в магазині Penny, викликали поліцію, але місцеві копи запропонували приїхати до відділку і написати заяву.
З'ясувалося, що «любитель ДНР» - громадянин Боснії. Тоді небайдужі туристи самі змусили боснійця зняти футболку і намагалися відібрати її.
«Вийшли з магазину і намагалися викликати поліцію. Поліція спрацювала приблизно як у нас: приїжджайте до відділку і напишіть заяву. Як вони сказали, вони громадяни Боснії і випали на мороз. Ну як на мороз, змусили зняти цю ганчірку, я спробував відібрати, а воно при першій можливості швидко зй ...», - ось так описують очевидці «розборки» з адептом терористів.
В результаті чоловік покинув місце інциденту, але футболку все-таки зняв і намотав на руку.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...