Хіти тижня. Фермер орендував ділянку за копійки і знайшов алмаз, який повністю змінив його життя (фото)

У листопаді 45-річний індійський фермер Лакхан Ядав зі штату Мадх'я-Прадеш орендував за 200 рупій (2,7 долара) невелику ділянку землі. Скопуючи грядку, він знайшов камінь, який спочатку прийняв за щебінь. Виявилося, це був алмаз масою 14,98 карата, передають Патріоти України.

Щасливчик зміг продати знахідку за 6 млн рупій (близько 80 тис. доларів) і заявив, що ця сума повністю змінила його життя. При цьому Ядав не збирається купувати предмети розкоші або модний одяг: гроші він вирішив вкласти в освіту дітей.

"Я неосвічена людина, і покладу гроші на фіксований депозит, щоб гарантувати моїм чотирьом дітям гарну освіту", - сказав він журналістам.

Люблячий батько пояснив, що недавно його сім'ю переселили з національного парку Панна, і на отриману компенсацію він вже придбав мотоцикл, 2 гектара землі і двох буйволів. Тепер Ядав повернеться до фермерства з надією на новий подарунок долі.

"Я купив мотоцикл, бо на цьому наполягли мої племінники. Мені вистачало і велосипеда, - сказав він. - Сподіваюся знайти ще один діамант. Я попрацюю на ділянці ще кілька місяців, можливо, продовжу договір оренди".

Сума здивує! На яку пенсію можуть розраховувати українці із зарплатою 15 тис.

неділя, 12 травень 2024, 7:15

Українці із зарплатою в 15 тис. грн та з 35 роками стажу можуть розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 4 228,2 грн. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Згідно з останніми даними ПФУ, середня зарплата в Україні становить 16 836 грн. Співв...

Стартова ціна здивує: "Укрпошта" заявила, що буде продавати на аукціонах забуті посилки

неділя, 12 травень 2024, 6:58

"Укрпошта" заявила, що буде продавати посилки, які не забрали за шість місяців. Продаж буде відбуватись на аукціоні. К омпанії зазначили, що так роблять великі міжнародні поштові оператори. Початкова ціна лоту становитиме 10 грн. . "Поштові відправленн...