Хіти тижня. Фермер знайшов у полі: Дивовижний порятунок немовляти, похованого живцем (відео)

Поліція з'ясовує, хто і за яких обставин скоїв цей страшний злочин.

У мережі з'явилося відео порятунку новонародженого немовляти, похованого в полі живцем. Як повідомляє видання Metro, цей випадок стався на одній з ферм поблизу індійського міста Хатім, передають Патріоти України.

Дитину, стать якої не повідомляється, знайшов один з місцевих селян, який покликав односельців. Малюка доставили в лікарню. Його стан лікарі оцінюють, як стабільний. Поліція з'ясовує, хто і за яких обставин скоїв цей страшний злочин.

В Індії випадки поховання живцем небажаних дітей нерідкі. Найчастіше таким чином вчиняють з дівчатками. Індійці вважають за краще, щоб в сім'ї народжувалися хлопчики. Дівчинка вважається тягарем для сім'ї, так як до моменту заміжжя батьки зобов'язані забезпечити її приданим. До того ж вона залишає родину, переселяючись в будинок чоловіка, і не стане піклуватися про батьків, коли вони постаріють, - на відміну від синів, які будуть фінансово утримувати матір і батька.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...