Хіти тижня. Фіналіст "Голосу країни" вразив мережу сучасною версією пісні "Несе Галя воду" (відео)

Фіналіст шоу "Голос країни 10" на 1+1 Сергій Роман презентував свій перший кліп на українську народну пісню "Несе Галя воду", передають Патріоти України.

Над аранжуванням треку Сергій працював разом зі своїм зірковим тренером на проекті – мультиартистом MONATIK. Музиканти представили нове бачення всім відомої композиції і викликали ажіотаж в мережі. Прем'єра пісні відбулася в YouTube.

Пісню "Несе Галя воду" Сергій Роман вперше виконав на проекті "Голос країни" на етапі "нокаутів". Тоді на головній вокальній сцені країни хлопець зізнався, що почав працювати над аранжуванням пісні давно, а ось завершити процес йому допоміг тренер проекту MONATIK. Уже тоді всі тренери проекту високо оцінили вокальні здібності учасника, а відео за кілька днів зібрало в мережі YouTube більше мільйона переглядів

"Після проекту "Голос країни" моє життя дійсно змінилося – я знайшов свій вокальний стиль, в якому планую працювати і далі. Під час карантину я багато займався музикою, працював над створенням нових треків. Коли ми вибирали пісню для "нокаутів" в шоу, я запропонував варіант аранжування на свій розсуд, як я це бачу. А вже пізніше ми зустрілися на студії, і Дмитро мені допоміг – все реп-частини, які звучать у пісні – це його робота. Завжди кажу, що ця пісня ніколи б не зазвучала так, якби не наше знайомство з Дімою", – розповів Сергій Роман.

Героїнями кліпу, який знімали в різних куточках України, стали понад 20 дівчат, серед яких актриса Дарина Петрожицька, танцівниця і учасниця нового сезону проекту "Танці з зірками" Аделіна Делі. Як зазначає співак, ця пісня – історія про кожну українську дівчину.

"Сподіваюся, що глядачам сподобається наша робота. І ми покажемо, що українська музика може звучати зовсім по-іншому, вона може звучати круто, незвично, а головне сучасно", – додав співак.

Нагадаємо, Сергій Роман – фіналіст десятого ювілейного сезону головного вокального шоу країни "Голос країни". На проекті він виступав у складі команди MONATIK. Хлопець прийшов на шоу, щоб популяризувати українську пісню, тому на проекті його відразу охрестили сучасним гуцулом.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...