Хіти тижня. Готуйте гроші: Водіїв в Україні будуть за це жорстко штрафувати

В Україні водіїв, яких зловлять на керуванні транспортним засобом без страховки, будуть жорстко штрафувати. Про це повідомляє "Авто 24", передають Патріоти України.

Крім того, в разі ДТП збиток доведеться покривати з власної кишені. Згідно з правилами дорожнього руху, керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред'явила для перевірки посвідчення водія, реєстраційний документ на транспортний засіб, а також поліс (договір) обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів буде оштрафовано на суму в розмірі двадцяти п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Так, за керування автомобілем без страхового поліса передбачено штраф в розмірі 425 грн. Виняток становлять пільгові категорії громадян, яким дозволено керувати транспортом без страхового поліса.

Українцям продають вітчизняні помідори майже удвічі дорожче за турецькі: У чому причина

вівторок, 23 квітень 2024, 9:57

В Україні почали продавати тепличні помідори місцевого виробництва. Перші партії пропонують до продажу по 120-140 грн/кг, що в середньому на 67% вище, ніж перші партії цієї продукції минулого року, передають Патріоти України. А також значно дорожче з...

Підстава для визнання непридатним: Оприлюднено перелік хвороб хребта, які звільняють від мобілізації

вівторок, 23 квітень 2024, 9:55

В Україні продовжується військовий стан, а також проводиться загальна мобілізація. Усі військовозобов'язані зобов'язані пройти Військово-лікарську комісію (ВЛК). Проте існують хвороби хребта, при яких особу визнають непридатною до військової служби у З...