Хіти тижня. "Я - патріот, били ми його не через мову!": Нападник на Мірошниченка зробив цинічну заяву (відео)

Микола Барабаш заявив, нібито напасти на волонтера його змусив приятель і що йому "дуже шкода".

Артем Мірошниченко. Фото: соцмережі.

Один із нападників на активіста та волонтера Артема Мірошниченка, котрий загинув так і не прийшовши до тями після жорстокого побиття, Микола Барабаш заявив, що разом зі ще одним фігурантом справи, Олександром Баришком, били його не за мову. Щоправда, через що саме – так і не зізнався. Водночас він визнав провину і назвав себе патріотом України. Про це повідомляє "Вільне радіо", передають Патріоти України.

"Жодного нападу на Мірошниченка через українську мову не було! Хочу сказати, що мені дуже шкода за цей вчинок. Каюся у своїх діях. Не хотів, щоб так трапилося. Не знав, що це за людина, бачив тільки силует. Він був одягненим весь у чорне, я не міг зрозуміти, хто він... Людина, яка є вартою поваги, патріот України і так далі. Не думав, що так все буде, мені щиро шкода", – розповідає Барабаш.

За словами хлопця, Баришок не відмовляв його бити жертву, але керував ним під час бійки. Крім цього, зазначає, що в момент нападу вони з Мірошниченком не спілкувалися. Натомість його товариш раніше переконував, що вони кричали на Артема та спілкувалися з ним.

"Олександр спершу пішов розмовляти з ним. Потім він забрав у нього речі. У мене ж немає такої звички чужі речі чіпати. Він казав мені, мовляв, постій у стороні, мені треба поговорити. І у них почався конфлікт", – каже Барабаш.

Нападник запевняє, що Мірошниченко спілкувався з ними не українською, а російською. На його думку, він так робив, бо вони спершу звернулися до нього саме російською. Також додав, що добивати Артема не хотів. Задоволення від побиття не отримував. Зізнається, що це саме Баришок його постійно підбурював на подібні дії, і того вечора попросив залишитися, "бо йому було нудно і він хотів пошукати пригод".

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...