Хіти тижня. "Я ні х**а не зрозуміла": Російська фігуристка нецензурно вилаялася у відповідь на питання журналіста ВВС (відео)

20-річна представниця збірної олімпійського комітету Росії Анастасія Мішина потрапила в курйозну ситуацію під час інтерв'ю телеканалу BBC, передають Патріоти України.

Мішина ділилася емоціями після того, як виграла золоту медаль в командному турнірі на Олімпійських іграх-2022 в Пекіні. Журналіст поцікавився самопочуттям Насті після падіння з підтримки в довільній програмі. Проте Мішина не зрозуміла кореспондента і грубо відреагувала:

"Я ні х**а не зрозуміла", - сказала Мішина та засміялася.

Її партнери по команді теж реготали, а потім переклали їй питання.

"Це були останні п'ять секунд програми, тому все нормально", - все ж таки відповіла англійською мовою Анастасія.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...