Хіти тижня. "Я вас вважаю зрадником і ворогом України!": Ветеран АТО влаштував перепалку із Сивохою і зірвав його виступ (відео)

Сергія Сивоху звинуватили в тому, що він не називає речі своїми іменами, а повторює слова російських пропагандистів.

Ветеран полку "Азов" Сергій Тамарін зірвав виступ радника секретаря РНБО Сергія Сивохи під час презентації Національної платформи примирення та єдності. Чоловік назвав Сивоху зрадником і ворогом України, передають Патріоти України.

"Я – учасник бойових дій! Це моє посвідчення. У 2014 році я його отримав. Протягом останніх п'яти з половиною років я воював на Донбасі. Мене звуть Тамарін Сергій, я – ветеран полку "Азов". Я 20 хвилин слухав цих особин. Сергій, я вас вважаю зрадником і ворогом України! І ворогом всього українського!" – обурився ветеран.

"Я 20 хвилин слухав, як ви розповідаєте про "внутрішній" конфлікт. Ви не називаєте Росію ворогом, не кажете, що вона на нас напала, не кажете, що йде війна! Ви обманюєте країну! З ким ви збираєтеся домовлятися?! З колаборантами, які запросили в Україну ворога? Єдина форма існування російських солдатів на території України – як добриво", – продовжив він звинувачувати Сивохо.

Джерело: Обозреватель

Інновації, що рятують

п’ятниця, 19 квітень 2024, 12:55

Знов обстріл російськими терористами цивільної інфраструктури. Цього разу в Дніпрі. Треба лиш підтримувати, а не душити українські розробки, і обʼєднувати зусилля для прискорення допомоги, а не потурати політичним ревнощам. Ай-Петрі СВ — перспективний ...

Суд виніс вирок тренеру з Харківщини за згвалтування 11-річного хлопця: Шокуючі подробиці справи

п’ятниця, 19 квітень 2024, 11:44

15 квітня Городоцький районний суд Львівської області виніс вирок керівнику громадської організації “Десантно-спортивний навчально-тренувальний центр” у Чугуєві. Чоловіка визнали винним у розбещенні, сексуальному насильстві та зґвалтуванні 11-річного х...