Хіти тижня. Як не потрібно робити: Житель Індії 40 років не стригся і не мив голову (фото)

Незважаючи на свій придуркуватий вигляд, чоловік знайшов собі дружину, яка народила йому шестеро дітей. Також у нього є сім онуків.

Житель індійського округу на ім'я Сакал Дев Тудду вже 40 років не миє голову і не стриже свої волосу. Чоловік каже, що стригтися і митися йому забороняє бог, який приходить по ночах, передають Патріоти України з посиланням на Metro.

Бога Сакал Дев Тудду бачить тільки уві сні, але повністю довіряє йому. Це спілкування у нього почалося з 23 років, а зараз йому 63 роки і весь цей час його голова не бачила шампуню і перукаря.

Сакал Дев Тудду каже, що його волосся саме перетворилося в дреди і тоді він зрозумів, що це божественне благословення.

На сьогоднішній день довжина волосся стала занадто великою, а виглядає це, відверто кажучи, потворно. Тому чоловік обертає їх білою тканиною і ховає. Варто зазначити, що у Сакала є і більш адекватні заборони. Наприклад, він не курить, не п'є і допомагає місцевим жителям лікувати безпліддя.

ТЦК загрожує повний колапс: Раді доведеться правити закон про мобілізацію

субота, 27 квітень 2024, 1:45

Як пише видання Texty, територіальні центри комплектування (ТЦК) не встигнуть актуалізувати дані усіх військовозобов’язаних за 60 днів, як того вимагає новий закон про мобілізацію, і це створить додатковий хаос, передають Патріоти України. "Управлінсь...

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...