Хіти тижня. Як скромний подарунок однокласника, який чоловік зберігав все життя, зробив його багатим і знаменитим (фото)

Аукціоністам Excalibur було важко встановити початкову вартість лота, так як аналогічних торгів до цього просто не було.

Чоловік вирішив перебрати свою колекцію платівок і наткнувся на справжній раритет. Він передав музичний альбом оцінювачам, які порадили виставити знахідку на аукціон. Рідкісний екземпляр альбому Who - My Generation продали на аукціоні в Хартфордширі в сім разів дорожче спочатку встановленої ціни, пише Antiques Trade Gazette, передають Патріоти України.
За словами аукціоністів, це був перший раз в їхній практиці, коли на торги потрапив оригінальний альбом з підписами всіх учасників легендарного колективу.

Аукціоністам Excalibur було важко встановити початкову вартість лота, так як аналогічних торгів до цього просто не було. Побажавший зберегти анонімність шанувальник The Who вирішив, що стартова ціна в тисячу фунтів - це образа для його улюбленої групи, і виграв торги, піднявши вартість платівки до 11 тисяч фунтів.Спеціаліст Excalibur Auctions Джонатан Тородо, який проводив торги, розповів, що цей лот став знаковим для аукціонного дому. "Для мене було честю брати участь у продажу такого знакового твору музичної історії. Як відданий шанувальник The Who, я розумію, що це справжній скарб: платівка - одна з перших копій оригінального альбому, та й ще підписана всіма учасниками ... Вау!"

Також в аукціонному домі розповіли, що платівку їм передав чоловік, який в 1960-х навчався в одному класі з сином менеджера групи Білла Кербішлі. Приятель просто подарував йому підписану всіма учасниками групи платівку гурту, яка тоді перебувала на самому початку свого музичного шляху. Ну а що було далі - вже історія.

The Who, до складу якої входили Роджер Долтрі, Піт Таунсенд, Джон Ентвістл і Кіт Мун, випустили альбом відразу після успіху своїх перших синглів, які посіли досить високі місця в музичних чартах. Альбом вийшов за підтримки британського лейбла Brunswick Record в грудні 1965 і неодноразово потрапляв в число кращих рок-альбомів усіх часів.

"Я цих п***рів не підтримую": Даріо Срна пояснив, чому поставив лайк під ганебним постом легенди футболу, який виступив на росТБ

четвер, 25 квітень 2024, 13:17

Спортивний директор Шахтаря Даріо Срна розповів, чому поставив лайк під фото колишнього бразильського футболіста Кафу, де він виступав на одному з російських телеканалів. Хорватський функціонер заявив, що вподобав публікацію Кафу, оскільки не одразу зр...

"Бройлер. Савченко. Жирна. Дякую за підтримку": Захисниця Азовсталі Пташка відповіла хейтерам, які критикують її фігуру

четвер, 25 квітень 2024, 13:03

Захисниця Азовсталі, парамедикиня-доброволець Національної гвардії України Катерина Поліщук на позивний Пташка емоційно відповіла хейтерам, які критикують її фігуру. Пташка опублікувала емоційний допис на своїй сторінці в Instagram, де звернулася до хе...