Хіти тижня. Як Софія Ротару розважала Зеленського на новорічному "Вечірньому кварталі"

Після виступу на «Пісні року» у Москві народна артистка Софія Ротару повернулася до України, де взяла участь у записі новорічного концерту «Кварталу 95». Про це співачка розповіла у сторіс свого Instagram, опублікувавши фрагменти виступу. Судячи з них, у палаці «Україна» народна улюблениця заспівала пісні «Біла зима» та «Вічні небеса», зазначають Патріоти України.

На відео можна бачити, що у свої 74 роки Ротару виглядає просто шикарно і викладається на всі сто відсотків.

На концерті були присутні президент Володимир Зеленський з дружиною та голова його Офісу Андрій Єрмак.

Крім Софії Михайлівни, у новорічному «Вечірньому кварталі» дві пісні виконав російський гурт «Мумій Троль». Зокрема, Ілля Лагутенко заспівав дуетом з DOROFEEVA «Ведмедицю», а з Іваном Дорном — «Карнавалу не буде».

Окрім цього, глядачів порадували своєю творчістю Тіна Кароль, MONATIK, Оля Полякова, Олег Винник, Mozgi та гурт «Антитіла».

Але зіркою вечора була Софія Ротару, до якої була прикута вся увага публіки. Фанати були в захваті від того, як виглядає та тримається на сцені Софія Михайлівна, попри свій не юний вік.

Поки знаменита бабуся працює, онука легендарної співачки Соня Євдокименко продовжує насолоджуватись товариством свого нареченого у Мексиці.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...