Хіти тижня. Як спецназ МВС КОРД затримав патрульних, які за порушення ПДР зупинили Range Rover генерала поліції. З'явилось скандальне відео

І сам генерал, котрий діяв не як держслужбовець, а як феодал часів Януковича і "кодрівці" за протиправні дії не отримали жодного покарання.

Віталій Глуховеря

У Дніпрі підрозділ МВС «Корд» затримало поліцейських, котрі зупинили за порушення правил дорожнього руху машину начальника Дніпропетровського обласного главку поліції Віталія Глуховері. Відео інциденту, що стався у вересні минулого року, опублікував «Київ Оперативний», зазначають Патріоти України.

Автомобіль RangeRover порушив ПДР. Під час зупинки поліцейським, водій відмовився пред'явити документи і почав бурхливо сперечатися з поліцейськими, заявивши, що авто належить генералу Глуховері. Патрульні пояснили, що зупинили порушника, оскільки їм не важливо, чия це машина. Водій скандалив з копами, дзвонив своєму начальнику і намагався виявитися господарем ситуації.машины и КОРДПатрульні відмовилися брати телефон у водія, щоб поговорити з генералом. «Пацани, ху**ею займаєтеся. Машина генерала, шо, не знаєте?» — звернувся до поліцейських один зі спецназівців. Далі водій вирвав документи у патрульних. Після цього на місці інциденту з'явилися бійці «КОРДА» і доставили патрульних в кабінет до головного поліцейського Дніпропетровської області Глуховеря.
Ім'я Віталія Глуховері широко відомо в Дніпрі тим, що той часто потрапляв в різного роду скандали. Його син Олександр очолює слідче управління Державного бюро розслідувань, юрисдикція якого поширюється на Дніпропетровську, Сумську, Полтавську та Харківську області. До цього Глуховеря-молодший працював в прокуратурі Дніпропетровської області, куди прийшов стажистом в 2013-му, але вже через два роки піднявся до заступника начальника, займаючи цю посаду до 2018-го.


Відзначимо, після інциденту з патрульними, в якому «КОРД» виконував роль особистої охорони обласного поліцейського начальника, керівництво МВС не зробило ніяких заходів. Генерал поліції третього рангу Глуховеря Віталій Андрійович до теперішнього часу очолює Дніпропетровський обласний главк поліції.


В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...