Хіти тижня. Якутський шаман, котрий крокує Сибіром на Москву для усунення Путіна, проголосив нову систему влади в Росії

Російська народна казка про Івана Дурника та Чахлика Невмирущого може парадоксальним чином втілитись у життя. Адже прагнення шамана в душі поділяє питома вага росіян. А пасивна більшість традиційно за тих, хто виявиться сильніше

Дивлячись на те, як Захід здає свої позиції Кремлю, іноді я починаю думати, що сподіватися треба тільки на диво. І ви знаєте, схоже, це диво може статися, цитують Патріоти України відомого журналіста Івана Яковину, і продовжують. - Дуже незвичайна історія зараз починається в Сибіру. Там з’явився чоловік, який серйозно збирається скинути Володимира Путіна з трону і зламати його режим. Звуть його Олександр Габишев. Це не опозиціонер, не олігарх і не іноземний диверсант. Він — якутський шаман.

На думку пана Габишева, нинішній президент Росії є демоном, якого треба повернути туди, де йому саме місце, тобто — в пекло. Для цього він збирається застосувати в Москві якісь свої шаманські навички, які працюють проти демонів путінського типу.

Оскільки абияке заклинання проти Путіна не спрацює, Габишеву потрібно отримати підживлення своїх магічних сил від людей і природи. Для цього він йде в Москву пішки! З Якутії! Це шість-сім тисяч кілометрів, я думаю.

По дорозі його зустрічають як героя. Люди з ентузіазмом слухають його проповіді і міркування про добро, зло, сили пітьми, сили світла тощо. І я вам так скажу: шаман не справляє враження божевільного. Він вочевидь знає, чого хоче, а також розуміє, як цього домогтися.

Путін живе в альтернативній реальності

І ось тут є вкрай важливий момент. Я вже кілька разів розповідав, що Путін живе в альтернативній реальності. Він дійсно вірить у потойбічні сили, у чортів, у прокляття, у мощі, у молитви, у змови, обереги, у старців і в жертвопринесення. Він вважає це реальністю. Ось Україну він реальністю не вважає, а це вважає.

Я вже втомився повторювати, що цим треба користуватися. Треба бити його тим, що для нього зрозуміло, тим, у що він вірить, і чого боїться. Всі зазвичай з цього сміються, але ось якутський шаман все зрозумів правильно. І я впевнений, що у нього шансів на успіх не менше, ніж у російської опозиції.

Так, можливо, танці з бубном Путіна в пекло моментально не відправлять, як це планує пан Габишев. Але вони дуже сильно зіпсують йому нерви і апетит. Він буде думати тільки про те, що прокляття вже нависло над ним. Він буде себе мучити підозрілістю, ходити до священиків і чаклунів, проводити ритуали захисту і всяке таке. Для людей, які вірять у такі штуки, це дуже серйозно.

І ви знаєте, дещо Габишев вже начаклував. Кілька днів тому у Великобританії у звичайному магазині з’явився стейк дуже схожий на обличчя Володимира Путіна. Люди, схильні до метафізики, напевно, можуть це трактувати в буквальному сенсі — скоро його з'їдять. Ну або як якийсь ще знак згори. Магія якутського шамана вже почала працювати.

Ну, а повертаючись до мирських справ, хочу сказати ось що: у Москві та Петербурзі найближчими днями почнеться дуже серйозний скандал. Кремль зараз робить все, щоб не допустити до місцевих виборів незалежних кандидатів.

Якщо їх і справді не допустять, то восени там може початися щось на кшталт демонстрацій протесту. Народ і справді дуже злобно налаштований. А там, дивись, і шаман Габишев до столиці пішки дійде. Ось тоді в Москві і почнеться все найвеселіше.

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...