Хіти тижня. Хлопець погодився на побачення наосліп, але не чекав такої халепи - довелося тікати, і дуже швидко

Дбайлива мати, стурбована особистим життям 29-річного сина, вмовила його піти на побачення наосліп. Але якими б щирими не були наміри жінки, здається, вона зробивла тільки гірше, тепер хлопчина на подібні авантюри не поведеться ніколи. Історія сталася в китайській провінції Чжецзян, пише Daily Mail, передають Патріоти України.

Хлопець погодився на побачення в одному з місцевих ресторанів і, розраховуючи на романтік з дівчиною, зголосився оплатити вечерю. Хто ж знав, що разом з нею знайомитися прийдуть ще 23 людини.

Хлопець розгубився, але все ж сів за один із столів, які зайняли дівчина, її родичі та друзі. Але, коли він побачив, як вся компанія замовляє з меню найдорожчі страви та алкоголь, бідолаха кинувся до чорного ходу.

Як з'ясувалося пізніше, таким чином дівчина вирішила перевірити хлопця на щедрість, але в підсумку компанії її родичів та друзів довелося за свою витівку поплатитися - їм принесли рахунок на суму майже в $3,000. До речі, дізнавшись, чим закінчилася ця історія, хлопець зв'язався з дівчиною і компенсував вартість свого замовлення - близько $60.

Історія стала вірусною і викликала безліч дискусій у місцевих соцмережах. Користувачі зійшлися на думці, що хлопцям варто оплачувати рахунки на подібних сліпих побаченнях, але тільки якщо мова не йде про десятки сторонніх людей.

Матір зірки серіалу "Слово пацана" вийшла заміж за воїна ЗСУ

вівторок, 16 квітень 2024, 21:16

Зірка скандального російського серіалу "Слово пацана. Кров на асфальті" Микита Кологривий розповів про те, що його мама живе в Україні і навіть вийшла заміж за воїна ЗСУ, передають Патріоти України. В одному з інтерв'ю він зізнався, що підтримує зв'язо...

"Ставтеся з повагою до людей, які своїм життям прикривають ваші дупи": Парамедикиня Пташка звернулася до Ганни Маляр

вівторок, 16 квітень 2024, 20:15

Українська парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка 16 квітня розмістила в Instagram відео, у якому звернулася до заступниці міністра оборони України у 2021–2023 роках Ганни Маляр із закликом приїхати до українських захисників на передову, щоб ...