Хіти тижня. Кінець спекотному літу: Синоптики оновили прогноз на серпень - насувається сезон холодних дощів

Погода в Україні різко зміниться в середині серпня

Погода в Україні істотно зіпсується в середині серпня. Синоптики прогнозують "сезон холодних дощів", які очікуються в більшості регіонів, зазначають Патріоти України. Що стосується наступних п'яти днів, то погода буде поступово змінюватися. Повітря стане свіжішим, а опадів - більше.

Завтра, 8 серпня, грозові дощі очікуються тільки в Закарпатській, Львівській, Івано-Франківській, Чернівецькій областях. Температура +27+31, на Півдні спека +31+35.

У неділю, 9 серпня, грозові опади вже по усім західним областям. На решті території мінлива хмарність і сухо. Температура трохи знизиться всюди. На Півдні до +29+31 градуси, інші області +25+29.

У Києві на вихідних опади малоймовірні. Температура +26+29 градусів.

Погода в Україні 8  серпня (фото: meteo.gov.ua)Погода в Україні 9 серпня

Понеділок, 10 серпня, позначиться атмосферним фронтом, який грозами зачепить Захід і Північ (Київ - включно). Температура сильно не зміниться. Схожа синоптична ситуація буде й у вівторок, 11 серпня.

А ось в середу, 12 серпня, грози з дощами накриють вже всю країну. Сильно похолодає в західних і північних областях (+22+25). На інших територіях +26+31.

Погода в Україні 10 серпня (фото: meteo.gov.ua)Погода в Україні 11 серпня (фото: meteo.gov.ua)Погода в Україні 12 серпня (фото: meteo.gov.ua)

Синоптики Gismeteo в прогнозі на два тижні вказують - проливні дощі і ще більш істотне похолодання прийде вже до 18-20 серпня. Втім, Схід і Південь будуть і далі залишатися в зоні високої температури з малою кількістю опадів.

Нижче прогноз погоди на два тижні для Києва, Львова, Одеси, Харкова, Запоріжжя.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.