Хіти тижня. Коронавірус та мародери. Притула жорстко пройшовся по корупціонерах: "Ви помрете через гроші!"

Сергій Притула вирішив згадати про корупціонерів під час спалаху коронавіруса. Український шоумен і ведучий потролив всіх тих, хто бере хабарі на своєму новому відео. Ролик опублікував на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

"Термінове звернення до корупціонерів у зв'язку з пандемією! Це важливо: про життя і гроші. Повне відео, де ще більше крутих рад - біо мого профілю, переходите дивіться і пишіть, що думаєте!" - підписав Притула відео.

"Термінове звернення до корупціонерів у зв'язку з пандемією! Віруси дуже легко передаються через гроші, через банкноти, банкноти, готівку, через кеш, через "бабки". Це коли з рук в руки передаєш, воно ж тими кишить мікробами. Тому ви там проявіть силу волі, не беріть хабарі. Бо що візьмеш хабар, вірус передасться і ти помреш", – сказав шоумен.

Але потім Притула передумав і сказав "пацанам" брати хабарі, щоб вмирати.

Як ми раніше писали, ведучий Національного відбору Сергій Притула висловився про перемогу групи Go_A і розповів, чому навколо переможців цього року знову виникли суперечки в суспільстві, а також завдяки чому "Соловей" вирвав перше місце.

"Йому було прикро через позицію доньки": Ані Лорак відмовилася співати патріотичні пісні на слова свого батька

четвер, 18 квітень 2024, 20:32

«Певно, не дозволили продюсери», – здогадується пані Валентина. Мирослав дуже любив свою доньку Кароліну, говорить його колега. Валентина Макогон розповіла, що до 2014 року Кароліна спілкувалася з батьком, навіть допомагала йому фінансово. «Як їхні сто...

Подарунок був не випадковим? Справу про загибель помічника Залужного передано до суду

четвер, 18 квітень 2024, 18:30

Справу про загибель Геннадія Частякова, помічника колишнього головнокомандувача ЗСУ, передали до суду. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, передають Патріоти України. Перед судом постане офіцер з апарату помічників головнокоманд...