Хіти тижня. Краще такого не купуйте! Названо найнебезпечніший автомобіль у світі - шансів вижити майже немає (відео краш-тесту)

Міжнародна організація Global NCAP провела серію краш-тестів. Найгірший результат показала модель Steed 5 від китайської марки Great Wall. Відповідне відео опубліковано на YouTube-каналі "Телеканал 360", передають Патріоти України.

Не дивно, що цей китайський автомобіль отримав найнижчу оцінку безпеки. У базовій комплектації у Steed 5 немає подушок безпеки і кріплення для дитячого крісла, манекен-дитина просто вилетів із спеціального сидіння.

Однак інші машини-учасниці теж не показали високих результатів.

Бій проти Камбососа: Усик відреагував на перемогу Ломаченка

неділя, 12 травень 2024, 14:03

Чемпіон світу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександр Усик відреагував на яскраву перемогу Василя Ломаченка над австралійцем Джорджем Камбососом у поєдинку за вакантний пояс IBF у легкому дивізіоні. Олександр на сторінці в Instagram...

Може обвалитися дах: У Варшаві сталась потужна пожежа у ТРЦ (фото, відео)

неділя, 12 травень 2024, 13:54

У неділю, 12 травня вночі, у Варшаві сталася пожежа на території торгівельного комплексу. Про це повідомляє Рolskie radio, передають Патріоти України. . За словами речника Державної пожежної служби Кароля Кєжковського, торговий комплекс на Маривільськ...