Хіти тижня. Культурна прірва скреп. "Стеснение пропало": Кіркоров у ролі гінеколога шокував шанувальників (відео)

Російський співак Філіп Кіркоров знову вирішив скандалізувати публіку. Так, поп-король оголосив в Instagram прем'єру нового кліпу на пісню "Стеснение пропало" і опублікував тизер відео, повідомляють Патріоти України.

Судячи з кількох кадрів, ролик обіцяє бути не менш резонансним, ніж попередні творіння зірки естради на хіти "Колір настрою синій" і "Ібіца".

У кадрі Кіркоров постає в ролі акушера-гінеколога, який приймає пологи у білявої красуні, яку зіграла Аліса Лобанова. Працювати з Філіпом їй не вперше: раніше вона вже засвітилася в провокаційній "Ібіці".

У коментарях співак іронічно підкреслив, що ролик буде мати категорію "18+" і може "шокувати", "образити почуття" або "пошкодити моральному розвитку".

Також артист попросив хейтерів не соромитися і залишити під відео свої незадоволені коментарі. Першими, однак, під відео відзначилися колеги Кіркорова по цеху. Серію смайликів залишили Світлана Лобода і Анна Нетребко, а чоловік останньої, Юсиф Ейвазов, покартав поп-короля за постійний тролінг фанатів.

"Мій золотий, психіка людей ще не відійшла від "Ібіци", а ти вже нову дозу геричу даєш народу", - написав драматичний тенор.

Крім того, висловилася продюсер Яна Рудковська. Наставниця Діми Білана зізналася, що ще недавно і подумати не могла, що Філіп стане знімати подібний треш, а після виходу "Ібіци" вважала, що публіці вже нічого "не загрожує", але помилялася. Тепер Яна зізнається, що заздрить Кіркорову і переживає, що він покликав на роль пані, що народжує, не її саму, а її подругу Лобанову.

Посмотреть эту публикацию в Instagram
Рождение клипа #Стеснениепропало 24/06/2019 Принимать роды будем вместе! Готовы? PS В силу специфики категории , этот контент может шокировать вас, оскорбить ваши чувства или повредить вашему нравственному развитию. Нажимая на видео пальцем 2 раза, вы подтверждаете, что: вам нравится видео; даёте клятву посмотреть клип в день премьеры; Если вы не хотите продолжать просмотр, обязательно напишите хейтерский комментарий под этим постом‼️ Будьте ответственны за свои поступки! Я вас предупредил! @tina_kandelaki, а вот и ответ на твой флешмоб) потому что клип #Стеснениепропало и есть про комплексы! #КОМПЛЕКСныйразговор #градусповыше
Публикация от Филипп Киркоров (@fkirkorov)

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...