Хіти тижня. Кумир українських "вовчиць" заспівав із кримнашистами: Пресслужба артиста виправдовується

Мільйони відданих "вовчиць" щиро не зрозуміли обурення патріотичної аудиторії... А артист запевняє, що завжди був за мир, і тому погодився взяти участь у міжнародному проектів, де крім нього були лише російські діячі, переважно кримнашисти

Олег Винник

Участь українського співака Олега Винника в кліпі з російськими зірками, які підтримували анексію Криму та агресію РФ на Донбасі, не суперечить патріотичній позиції артиста. Таким чином на тлі скандалу, що розгорівся в мережі, відповіли в прес-службі артиста, передають Патріоти України з посиланням на Укрінформ.

"Щороку 21 вересня міжнародна громадськість відзначає Міжнародний день миру. Цей День Генеральна Асамблея ООН оголосила днем зміцнення ідеалів миру серед всіх країн та народів – як на національному, так і на міжнародному рівні", – йдеться в повідомленні.

Також представники Винника додали, що артист "неодноразово висловлював тверду громадянську позицію", виступаючи на підтримку миру в Україні.

"Рішення підтримати міжнародний проект, який було запущено в день миру, не йде в розріз із життєвою та патріотичною позицією артиста. За умовами проекту, учаснику необхідно було самостійно зняти на камеру те, що він хоче сказати на захист миру на планеті та вимовити фразу: "Всім Мир" рідною мовою", – додали у нього.

Український політтехнолог Олексій Голобуцький в своєму Telegram-каналі прокоментував, що скандалу не вийшло через відданих фанаток. "Щодо Олега Винника в російському пропагандистському проекті групи "МІР519" #Всеммир – скандалу не вийшло. Мільйони відданих "вовчиць" щиро не зрозуміли обурення патріотичної аудиторії: "А що не так? А ви що – не за мир?". Відповідно, прес-служба Винника щойно переконалася в підтримці цільової аудиторії, і вже виступила із заявою щодо отого ганебного завивання", – зазначив Голобуцький.

Ситуацію також прокоментував офіцер ЗСУ Анатолій Штефан: "Олег Винник взяв участь в акції "за мир" з російськими зірками, які підтримують анексію Криму. Кожен слово "мир" сприймає по-своєму ... Одні перемогою і розірванням відносин ... Інші – капітуляцією на умовах ворога", – підкреслив він.


Біженці будуть під ковпаком? Україна починає обмін інформацією про рахунки з сотнею країн

четвер, 28 березень 2024, 11:30

У вересні 2024 року між Україною та іншими державами відбудеться перший автоматичний обмін інформацією щодо фінансових рахунків за міжнародним стандартом звітності CRS (Common Reporting Standart), передають Патріоти України. Його запроваджено після ух...

Раніше був на фронті: У Волинському ТЦК розповіли про стан військового, якого ножем поранив цивільний

четвер, 28 березень 2024, 10:56

Працівник ТЦК та СП, якого у Нововолинську під час виконання службових обов'язків вдарив ножем місцевий житель, раніше воював. Про це повідомили на сторінці Волинського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки, передають ...