Хіти тижня. "Київстар" виплатить вакцинованим абонентам по 150 гривень: Як отримати кошти

Київстар нараховуватиме своїм абонентам 150 бонусних гривень на рахунок. Йдеться про вакцинованих громадян, які оформили спеціальну картку єПідтримка для отримання 1000 грн у рамках державної програми через Альфа-Банк, зазначають Патріоти України.

Київстар виплатить вакцинованим абонентам по 150 гривень: як отримати гроші на мобільний рахунок - today.ua

Оформити віртуальну картку можна у цифровому банку Sense SuperApp, а потім у програмі "Дія" обрати рахунок для отримання коштів. Оформлення картки безкоштовне та без додаткової оплати за обслуговування. Нарахування 1000 гривень розпочнеться з 19 грудня. Бонуси на мобільний рахунок Київстар нараховуються через 3 дні після відкриття картки.

Нові клієнти Sense SuperApp, що є абонентами Київстар, окрім 1000 грн від держави, отримають на свій рахунок програми винагород Cash'U Club додаткові 100 грн та 50 грн на мобільний рахунок Київстар.

Використовувати бонусні кошти можна і через будь-яку іншу цифрову картку Альфа-Банку. Наприклад, карту Cameleon, з якою клієнти отримують до 7 категорій кешбеку, нескінченний пільговий період на кредитні кошти лише під 0,01% річних та інші переваги. А бонусні кошти на рахунку Київстар можна використовувати для оплати додаткових послуг, мобільного інтернету та дзвінків у роумінгу.


Мобілізація в Україні триває: Стало відомо, які дані потраплять до оновленого реєстру призовників

субота, 20 квітень 2024, 7:26

Напередодні відбулось засідання Комітету з питань нацбезпеки, оборони та розвідки, на якому було розглянуто три законопроєкти. Серед них - про реєстр військовозобов’язаних. Про це повідомила членкиня комітету Ірина Фріз (фракція "Європейська солідарніс...

В Україні хочуть вивести з обігу паспорти-"книжечки" зразка 1994 року: Чого чекати

субота, 20 квітень 2024, 6:50

Стали відомі нові подробиці можливих змін, які стосуються паспортів українців. Про них у коментарі для ТСН.ua розповів уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь, передають Патріоти України. "Я оприлюднив річний публічний звіт, як це передб...