Хіти тижня. Маленькі трагедії безпорадних українців: У Радомишлі звільнили санітарку за відмову прибирати за хворою коронавірусом - було три захисних костюма на п’ятьох, а вдома дитина-інвалід

У Радомишльської центральної районної лікарні, де лежала 70—річна жінка, заражена коронавірусом, працівниця відмовилася прибирати в палаті нещасної без захисного комбінезона, повідомляють Патріоти України з посиланням на ТСН.

Наталія Гриценко, яка відмовилася виконувати свої обов’язки, була звільнена з клініки. Вона розповіла, що побоювалася, що заразиться китайським вірусом і принесе заразу додому, де знаходиться її дитина-інвалід.

“Повинні бути комбінезони, ми повинні бути захищені, йди мій і тихенько йди додому. Я відмовилася. Було три захисних костюма, все. Нас було п’ятеро. І вони мене примушують. Не дай бог, я дитині принесу”, – сказала вона.

Як повідомили в лікарні, у них спостерігається брак і дезінфікуючих засобів, і захисних костюмів і масок. Тому, щоб не контактувати з пацієнтами, молодший персонал воліє йти у відпустки.

Інформацію про нестачу захисних засобів підтверджують і районні влади. Причому, вони стверджують, що мають у своєму розпорядженні необхідними засобами, але зробити необхідні закупівлі просто ніде.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...