Хіти тижня. Малюк не розгубився: Хлопчик врятував життя матері за допомогою іграшки

П'ятирічний хлопчик в США врятував свою маму, коли вона впала в діабетичну кому. Про це пише видання Mirror, повідомляють Патріоти України.

Маленький хлопчик Джош Чепмен з Телфорда відразу ж відреагував як дорослий, коли виявив, що мама без свідомості лежить на підлозі в їхньому будинку. Джош помітив телефонний номер 112 - європейський номер служби екстреної допомоги, а також 999 - на боці своєї іграшкової машини швидкої допомоги, яка зв'язала його з оператором поліції.

Завдяки його відповіді поліцейські змогли швидко знайти Джоша і його молодшого брата, і викликали на місце швидку допомогу. Після, 41-річна мама двох дітей Керолайн сказала, що Джошу вдалося покликати на допомогу, незважаючи на те, що раніше він ніколи не користувався телефоном.

Керолайн сказала: "Я тільки-но грала з хлопчиками в машинки і раптово втратила свідомість. Я опритомніла в оточенні парамедиків - і безлічі іграшок - і вони пояснили мені, що Джош подзвонив їм і дав їм нашу адресу".

"Це висновок лікарів": Віталій Капранов назвав причину раптової смерті свого 56-річного брата-близнюка

четвер, 18 квітень 2024, 15:27

Український письменник та публіцист Віталій Капранов назвав причину смерті свого 56-річного брата-близнюка Дмитра, який пішов з життя 16 квітня, передають Патріоти України. Раптова смерть Дмитра Капранова стала справжнім шоком для українського суспільс...

Де і ким працюють українські біженці у Латвії: Оприлюднено офіційні дані

четвер, 18 квітень 2024, 14:58

З початку цього року в Латвії як працівники офіційно було зареєстровано 8700 громадян України. Про це із посиланням на Центральне статистичне управління країни пише Baltijas Balss, передають Патріоти України. Найчастіше громадяни України працюють у про...