Хіти тижня. Місця в моргах більше немає: Іспанія побила страшний рекорд по коронавірусу і обігнала Китай

Іспанія випередила Китай за кількістю жертв у зв'язку з коронавірусом і вийшла на друге місце в світі після Італії. Відповідні дані оприлюднило Міністерство охорони здоров'я Іспанії, передають Патріоти України.

Кількість загиблих в Іспанії 25 березня досягла 3434 осіб, тоді як в Китаї, де виникла епідемія, зафіксована смерть 3287 осіб. В Італії - 6820 померлих. Всього за 24 години в Іспанії померли ще 738 осіб у зв'язку з вірусом - це на 27% більше, ніж вчора.

Кількість заражень за добу зросла на 7937 випадків, тобто на 20%. Загальна кількість заражень становила 47 610 осіб. 3166 осіб перебувають у відділеннях інтенсивної терапії, 5367 - виписані. Це відповідно на 20% і 41% більше, ніж вчора.

Як зазначає Sky News, в Іспанії готелі перетворюються на тимчасові лікарні, а льодовий каток в столиці Мадриді використовується в якості тимчасового моргу. Уряд Іспанії сподівається, що до кінця тижня почнуть давати результат жорсткі карантинні заходи.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...