Хіти тижня. Модель сукні, в якій Джилл Байден супроводжувала чоловіка, модниці розкупили за лічені години (фото)

У деяких покупців, охочих наслідувати місіс Байден, з'явилася можливість купити плаття «задешево» - розпродажна його ціна склала 1707 доларів.

Темно-синє плаття з квітами вартістю 5690 доларів від Oscar de la Renta, в якому 69-річна Джилл Байден супроводжувала чоловіка на мітинг, присвячений його перемозі на президентських виборах, розкупили онлайн буквально за лічені години після її появи на публіці. Про це повідомляє видання Daily Telegraph, передають Патріоти України.

У деяких покупців, охочих наслідувати місіс Байден, з'явилася можливість купити плаття «задешево» - розпродажна його ціна склала 1707 доларів. Американський будинок моди Oscar de la Renta опублікував фото останніх приготувань вбрання для майбутньої першої леді, яке було підігнане точно по її фігурі. За задумом модельєрів вишитий на плаття квітковий візерунок символізує надію.
Вибір дизайнерів також має політичний підтекст. Це Фернандо Гарсія і Лаура Кім. Обидва вони є іммігрантами, яких навчав особисто Оскар де ла Рента. Сам він, до речі, теж був уродженцем Домініканської Республіки, який зробив кар'єру в США.
Засновник будинку Оскар де ла Рента, який помер в 2014 році, одягав дружин президентів, починаючи з Жаклін Кеннеді. Його клієнтками були Ненсі Рейган, Лора Буш, Хілларі Клінтон, Мішель Обама. Очікується, що з приходом до Білого Дому Джилл Байден буде віддавати перевагу більш доступним для американок брендам одягу - на відміну від її попередниці Меланії Трамп, що має слабкість до вишуканих дорогих речей.

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...