Хіти тижня. Моторошне видовище: Берег річки у Карпатах засипали сотнями скелетів (фото)

На жаль, такі випадки в Україні відверто не поодинокі...

27 квітня за селом Либохора в Карпатах невідомі скинули останки тварин на березі річки. Про це повідомляє користувач мережі Сергій Нєупокоєв на Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

Там машина вивантажила цілий кузов тваринних відходів на березі річки, яка тече в село Либохора. "На гарячу лінію в поліцію телефонували... За пару теплих днів то все буде розкладатися", - написав Нєупокоєв і опублікував фото.

Пізніше він зазначив, що 28 квітня останки все ж прибрали. "Сподіваюся утилізація пройде у відповідній формі і вони не вилізуть завтра в сусідньому селі", - написав Нєупокоєв.


Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...