Хіти тижня. "Ми виконали всі зобов'язання по в'їзду в країну до півночі... Тепер ми опинилися на вулиці з валізами": Зіркова українська телеведуча благає забрати її в Україну

Алла Костромічова

Ведуча реаліті-шоу "Топ-модель по-українськи" на Новому каналі Алла Костромічова не може повернутися в Україну з Німеччини через карантин і надзвичайний стан, який ввели в цих країнах, зазначають Патріоти України.

Як розповіла Алла на своїй сторінці в Instagram-stories, вона намагалася дістатися в Україну з Нью-Йорка, але її стикувальний рейс скасували до того, як Україна закрила повітряний простір.

"Купа рейсів, які повинні були прилетіти в Україну до опівночі 17 березня, так і не вилетіли. Наш рейс скасували, і ми застрягли в Мюнхені. Україна закрила повітряний простір, а в Німеччині введено надзвичайний стан, закриваються всі готелі. Людям, у яких була всього лише одна ніч, щоб дістатися додому, завтра вже нікуди йти", – говорить Костромічова.

"Зі свого боку ми виконали всі зобов'язання по в'їзду в країну до півночі, у нас були куплені квитки. Це ненормально, що рейс скасували в той час, коли Україна ще дозволяла польоти. Тепер ми опинилися на вулиці з валізами", – додала модель.

Алла Костромічова


Відомо, що в консульстві України в Німеччині вже склали список українців, які перебувають в Мюнхені. Туди входить 250 осіб.

"Тепер потрібно, щоб в Києві хтось прийняв рішення про відправку за нами літака, ось і все. Дуже сподіваємося, що скоро проблема вирішиться. Ми готові сидіти вдома, два тижні на карантині, але заберіть нас звідси", – каже Алла.


Шокуюча цифра: Скільки в Україні зниклих безвісти

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:57

Наразі в Україні зниклими безвісти є понад 50 тис. людей. До повномасштабного вторгнення Росії ця цифра була в чотири рази меншою. Про це повідомив заступник голови Нацполіції України Андрій Нєбитов. передають Патріоти України. За його словами, до поча...

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...