Хіти тижня. На мінському Антимайдані двійник Лукашенка кляв "біндєровцєв" та славив "велику Росію" (відео)

У неділю, 16 серпня, у Мінську на площі Незалежності на мітингу в підтримку президента Білорусі Олександра Лукашенка помітили його "двійника", повідомляють Патріоти України з посиланням на Telegram-канал "Украина 24/7".

Працівник тракторного заводу прокоментував ситуацію в Білорусі і засвідчив прихильність до Росії. Не обійшлося і без Майдану та зруйнованих заводів в Україні.

"Основна маса людей за дружбу з Росією і стабільність. Оці всі, що там виступають, мабуть, хочуть, щоб так було, як в Україні. Щоб заводи всі зупинилися, ми ж все прекрасно розуміємо. Я з 2014 року постійно слідкую за тим, що робиться в Україні", - розповів чоловік.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...