Хіти тижня. На очах у десятків відпочиваючих: У США літак впав в океан (відео)

На щастя, пілот не постраждав і зміг впоратися з екстреною ситуацією.

В американському штаті Меріленд невеликий приватний літак впав прямо в океан неподалік від узбережжя, на якому розташовується популярний пляж, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Літак вийшов з ладу, після чого різко пішов на зниження і впав прямо в воду поблизу від берега. На пляжі в цей момент відпочивали люди. Відпочиваючі запанікували і вибігли відразу з води на берег, деякі спробували зняти те, що відбувається.

Пілотом і власником літака виявився 23-річний Тревор Х. Дейл родом з Вірджинії. На борту був тільки він. На щастя, пілот не постраждав і зміг впоратися з екстреною ситуацією.

Гардероб льодовикового періоду: Вчені відкрили цікаві подробиці, в чому ходили неандертальці

четвер, 25 квітень 2024, 9:05

Саме неандертльцям приписують винахід одежі, в той час як предки сучасної людини розгулювали по Африці практично голими. Тодішній суворий клімат Євразії змушував первісних мисливців постійно мерзнути, особливо взимку. Учені отримали непрямі докази того...

Треба почекати: Синоптикиня повідомила, коли відступлять холоди і до України повернеться тепло

четвер, 25 квітень 2024, 8:48

В Україні посеред цього тижня розпочнеться поступове підвищення температури. Втім, швидкого повернення тепла очікувати не варто. Про це NV розповіла синоптикиня Укргідрометцентру Наталія Птуха, передають Патріоти України. За її словами, на погоду вплив...