Хіти тижня. На щось натякає? Співачка-зрадниця Ані Лорак викликала ажіотаж у мережі, показавши фото в халаті Кіркорова

Українська співачка 42-річна Ані Лорак, яка в даний час виїхала з країни і живе в Росії, здивувала своїх шанувальників незвичайним домашнім образом, передають Патріоти України.

Так, на своїй сторінці в Instagram артистка з'явилася в халаті рожевого кольору з вишивкою від Versace. Такий подарунок їй зробив Філіп Кіркоров. "Затишного, гарного дня! Сьогодні в рожевому! Дякую Філіпу за чудовий подарунок!", – написала Лорак.

Підписники співачки не залишилися байдужі до такого яскравого образу співачки вдома. Фанати засипали зірку компліментами.

"Без прочитання підпису фото відразу зрозуміла, що Кіркоров вам підігнав халат", "Яка красуня, дуже йде рожевий колір! Лялечка", "Подарунок супер клас! Дівчачий! Колір настрою сьогодні – рожевий", "Прекрасний подарунок! Вам дуже до лиця" , "Філя красень", "Красуня і справжня діва! Я відразу відчула, що це від Кіркорова. Тому що це його стиль", – пишуть шанувальники в коментарях.

Очільник Міністерства культури розповів як збираються покарати Повалій, Лорак та інших зрадників України з артистичного цеху

п’ятниця, 29 березень 2024, 5:58

Вже напрацьовано перелік людей, які можуть підпасти під дію закону, в разі його прийняття, щодо позбавлення високих звань і нагород за підтримку ворога - Росії. Про це сказав т.в.о. міністра культури та інформполітики Ростислав Карандєєв в ефірі телема...

Не зважаючи на астрономічний штраф: Голлівудська актриса родом з України відмовилася грати росіянку в серіалі Netflix. Студія не зглянулась на мотивацію дівчини (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 2:35

Голлівудська акторка родом з України Іванна Сахно розірвала контракт зі стримінговою платформою Netflix, бо не захотіла в новій кінороботі грати росіянку. В інтерв'ю для ТСН вона розповіла, що тепер їй потрібно виплатити компенсацію. За її словами, їй ...