Хіти тижня. Напад на ветерана АТО: Постраждалий розповів про конфлікт із бандою "Француза" (відео)

У п'ятницю, 29 травня, у центрі Києва, на вулиці Велика Васильківська 62/64, відбувся напад на ветерана АТО. Людиною, на яку було скоєно замах, виявився відомий патріот Михайло Майман.

Михайло Майман

Про те, що на нього вчинили замах, Майман повідомив у Facebook, опублікувавши відео з місця події, передають Патріоти України.

"Тільки що на мене було скоєно напад в центрі Києва озброєною групою бандита Володимира Теслі (в кримінальних колах "Француз")", - написав ветеран АТО.

На відео інциденту з камер спостереження видно, як людина схожа на Володимира Теслю б'є ветерана АТО і після зі своїми охоронцями втікає з місця злочину.

Як стверджує Михайло Майман, він йшов один по центру Києва, а авто Володимира Теслі переїхало йому ногу. Після чого охоронці бізнесмена дістали зброю і націлилися на нього. Тесля вийшов з машини і почав бити активіста, а потім зник з місця злочину.

Раніше ЗМІ писали про неодноразові замахи на народного депутата Віталія Купрія, який пов'язував всі ці напади з Володимиром Теслею. В даний момент Віталій Купрій надає юридичну допомогу Михайлу Майману, у справі про напад на нього народного депутата Іллі Киви.

"Потрібно все повністю змінювати": Командувач Нацгвардії пояснив, чому треба мобілізація

вівторок, 23 квітень 2024, 17:50

У Національній гвардії України критично не вистачає особового складу через тривалу війну з російськими окупантами. Про це заявив командувач НГУ Олександр Півненко в інтерв'ю виданню LIGA.net, передають Патріоти України. "Не буде мобілізації - не буде р...

Одна з країн Європи хоче радикально змінити правила для українських біженців: Чого чекати

вівторок, 23 квітень 2024, 17:23

У Норвегії пропонують продовжити колективний захист для українців із 3 до 5 років, що дасть уряду та парламенту Норвегії більше часу та можливостей для вирішення ситуації із українськими біженцями. Також розглядається можливість видачі звичайних дозвол...