Хіти тижня. Навіть грошима допомагав: Відомий кримінальний авторитет виявився давнім шанувальником Софії Ротару

Мафіозі частенько заглядав в гримерку співачки з букетом червоних троянд.

Ходять чутки, що у співачки Софії Ротару нібито був шанувальник в кримінальних колах - Алімжан Тохтахунов, більш відомий під прізвиськом «Тайванчик» або «Алік», повідомляють Патріоти України.

Кримінальний авторитет накинув оком на співачку ще в 1972 році, коли відвідав в Ташкенті її концерт. Щоби підкорити жінку, він навіть зняв її колективу дорогий банкетний зал готелю «Ташкент» і забезпечував артистці серйозну охорону.
У свій час «Тайванчик» нібито допомагав Ротару, як грошима, так і в організації концертів. В інтерв'ю російський музикант Олександр Левшин, який знав Ротару і Тохтахунова, заявляв, що «Тайванчик» душі не чув у артистці, але та не відповідала йому такий взаємністю. У виконавиці була лише одна справжня любов - чоловік Анатолій Євдокименко.
«Він схилявся перед її талантом, голосом, зовнішністю. Було видно, що він до неї дуже небайдужий, це я сам бачив своїми очима», - заявив Левшин про кримінального авторитета.
Мафіозі частенько заглядав в гримерку Ротару з букетом червоних троянд. Радянський бандит намагався будь-якими способами завоювати серце Софії Ротару, але вона наполягала на своєму.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...