Хіти тижня. Навіть ліфчик зірвали: Австралійки влаштували бійку на пляжі і стали зірками мережі (відео)

У мережі опублікували кадри, на яких показали, як у східному передмісті Сіднея (Австралія) побилися жінки в бікіні. Подія трапилася біля пляжу Кугі. Як стало відомо, бійку затіяла дівчина-підліток – вона напала на двох жінок, що засмагали на пляжі. Про це пише видання News.com.au, передають Патріоти України.

На кадрах видно, як між мешканками Австралії стався конфлікт. Дівчина в чорному бікіні накинулася на одну з жінок на траві і почала тягнути її за руку. За кадром можна почути, як молоді хлопці підбадьорюють жінок, і бійка триває.

Під час конфлікту дівчина-підліток загубила чорний верх від бікіні, а інші люди почали стрибати навколо жінок і намагалися зупинити бійку.

В Австралії побилися жінки в бікініЗазначається, що зараз поліція з'ясовує всі обставини інциденту. Відомо, що учасників конфлікту не заарештували. "Близько 14:10 поліція прибула на місце, де дівчина-підліток напала на двох жінок. Вони розійшлися до приїзду правоохоронців. Зараз офіцери проводять розслідування", – сказали представники правоохоронних органів.

Дружина Сенцова очолила український офіс Amnesty International

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:32

Юристка та громадська активістка Вероніка Вельч, яка родом з Франківська, очолила український офіс міжнародної організації Amnesty International. Про це Вероніка Вельч повідомила у фейсбук, передають Патріоти України. "Долучаюсь до міжнародного правоза...

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...