Хіти тижня. Не впізнати! Кім Кардаш'ян - 40: Як змінювалася зовнішність однієї з найвідоміших моделей планети (фото)

21 жовтня американській зірці реаліті-шоу, актрисі та фотомоделі Кім Кардаш'ян виповнюється 40 років. Вона народилася в Лос-Анджелесі (Каліфорнія, США) у родині відомого адвоката Роберта Кардаш'яна та світської левиці Кріс Дженнер. Як згадувала сама Кім у численних інтерв'ю, вона має вірменське коріння з боку батька, шотландське та голландське - від матері, передають Патріоти України.

Майбутня модель виросла у Беверлі-Хіллз. У старших класах школи почала працювати на свого батька в музичній рекламній фірмі Movie Tunes. Популярність прийшла до Кардаш'ян у жовтні 2007 року, коли вона разом з усією родиною взяла участь в реаліті-шоу "Сімейство Кардаш'ян" на телеканалі "E!". Того ж року знялася оголеною для грудневого номера журналу Playboy.

У 2008 Кім Кардаш'ян спробувала себе в якості актриси - в серіалі Beyond the Break. Потім модель знялася у фільмі-пародії "Нереальний блокбастер" в ролі Лізи. Також була моделлю для відомих брендів одягу та знімалася в рекламі таких компаній, як Sketchers, Kotex і Quick Trim.

Паралельно Кім розвивала свій бізнес - вона стала власницею мережі бутиків D-A-S-H, а пізніше - дизайнером одягу, ювелірних прикрас, розробила нові аромати парфумів. Також спробувала себе в якості продюсера та співачки. У 2014 році Кардаш'ян одружилася з репером Каньє Вестом, з яким виховує чотирьох дітей. Розглядаючи старі фото моделі, можна помітити, що її зовнішність за останні роки сильно змінилася.

Так, наприклад, порівняємо фото 1994 року, де в молодій дівчині-підлітку навряд чи впізнаєш сьогоднішню зірку реаліті-шоу, з нинішньою Кім.

Зазначимо, що Кім Кардаш'ян багато експериментувала із зовнішністю. Перш за все, вона зробила ринопластику - ця операція допомогла зробити ніс трохи меншим і акуратнішим за формою. Далі зірка змінила овал обличчя, видалила грудки Біша, щоб виділити вилиці.

У губи, підборіддя та вилиці Кардаш'ян неодноразово вводили філлер - препарат для омолодження у вигляді гелю, що допомагає позбутися глибоких зморшок. Як і інші голлівудські зірки, вона не раз робила ін'єкції на основі гіалуронової кислоти і плазмоліфтинг.

Шанувальники зірки підозрюють, що свого часу вона також робила маммопластику - операцію по збільшенню розміру та корекції форми грудей після пологів. Хоча сама Кім це заперечує.

Не обійшлося і без ліпосакції в області спини, талії та гомілок - тобто видалення жирових відкладень, завдяки чому Кім має таку тонку талію, яка помітно контрастує з сідницями та пишними грудьми. Судячи з усього, після пологів зірка робила також абдомінопластику - підтяжку в області живота.

Неприродний вигляд і розмір сідниць вказує на те, що Кардаш'ян скористалася імплантами, щоб підкреслити форми.


Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...