Хіти тижня. "Нечего вам здесь делать, забудьте, что у вас есть жилье!": Мешканка окупованого Донбасу розповіла, як Росія їх "кинула" (відео)

"Внутрішні переселенці" з тимчасово окупованого Донецька поскаржилися, що місцева незаконна адміністрація вирішила виселити їх у примусовому порядку до 1 липня. Альтернативного житла жителям "ДНР" не надали. Про це на камеру розповіла одна з таких переселенок. Відео було опубліковано у Twitter, передають Патріоти України.

"Нам ніде було жити й обласна "адміністрація" надала тимчасовий притулок. Ось ми тут прожили хто скільки років, хтось 6, хтось 5, і нас виселяють. Повісили оголошення на стінках в холі, що всіх під розпис на ознайомлення", – обурилася жінка.

Вона додала, що якщо мешканці не здадуть ключі в термін, то їх виселять через суд і покарають штрафом. Жінка розповіла, що там, де вона проживала раніше, знаходиться військове містечко терористів. Крім того, житло пошкоджено, комунікації не працюють і повернутися туди можливості немає. "Приходимо ми туди провідати своє житло, а військові кажуть: Нема чого вам тут робити, забудьте, що у вас є житло!" – обурилася жителька "республіки".

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як в селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...