Хіти тижня. Немає часу на доньку: ЗМІ розкрили правду про екс-наречену Кличка

Екснаречена легендарного Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі вже тривалий час не спілкується з донькою Кайєю-Євдокією.

Хайден Панеттьєрі

Дитина з моменту розставання боксера й актриси в серпні минулого року проживає в Україні разом із батьком. Водночас якщо раніше Панеттьєрі приділяла увагу донці, то зараз у неї безліч інших проблем, передають Патріоти України з посиланням на People.

"З огляду на те, що її донька живе далеко, а життя Хайден постійно змінюється, у неї виникають інші проблеми", – заявили виданню в оточенні американської актриси.

Зазначається, що через судовий процес над нинішнім бойфрендом Панеттьєрі Брайаном Хікерсоном, який звинувачується в побитті коханої, у Хайден немає часу на спілкування з донькою. Востаннє актриса бачилася з дитиною в лютому цього року.

Депортації не буде? Одна з країн Європейського Союзу пообіцяла не висилати українців з недійсними паспортами

субота, 27 квітень 2024, 7:54

У Німеччині тимчасова посвідка на проживання для українців може бути отримана навіть без дійсного паспорта. Однак вона може бути видана лише за умови ідентифікації особи. Про це розповів представник Сенату Берліну у відповіді на запит DW, передають Пат...

Лякаючий прогноз вчених: Пилові бурі стають частішими в Європі, але далі буде гірше

субота, 27 квітень 2024, 6:30

Згідно з даними ООН, піщані та пилові бурі стають "все більш частими та сильними" у багатьох частинах земної кулі. У першу чергу від них страждають пустельні та степові регіони планети. Наприклад, на Великих рівнинах Америки кількість таких подій подво...