Хіти тижня. Ні щоб власну "дірку" на кін поставити: Чоловік дозволив згвалтувати дружину в рахунок карткового боргу

Інцидент стався в місті Джаунпур в штаті Уттар-Прадеш на півночі Індії.

Чоловік, який пристрастився до азартних ігор, після програшу дав переможцям згвалтувати свою дружину, передають Патріоти України з посиланням на The Sun.

Повідомляється, що чоловік часто запрошував в гості друга Аруна і родича Анила, щоб разом випити і пограти в покер. У якийсь момент платити ігроману стало нічим, і він не придумав нічого кращого, ніж використати в якості «ставки» свою дружину. Партнери прийняли пропозицію і, обігравши неадекватного товариша, з його згоди згвалтували нещасну.
Та, зрозуміло, пішла з дому - але погодилася повернутися, повіривши сльозам і вмовлянням чоловіка. Однак за час її відсутності любитель покеру, мабуть, програвся ще більше, оскільки привіз бідолаху не додому, а до тієї ж парочки збоченців, які збезчестили свою жертву ще раз.

Постраждала звернулася в поліцію, проте правоохоронці не прийняли її заяву. Справу відкрили тільки після того, як вона прийшла в суд.

Опублікував: Олег Устименко

Падала, але вставала: 98-річна українка самотужки втекла з окупованої території (відео)

понеділок, 29 квітень 2024, 19:30

98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного. Поліцейські із загону «Білі янголи» спільно з військовими доставили її в пункт допомоги. Про це розповіли у Головному управлінні Нацполіції в Донецькій області, передають Патріоти України. Л...

Новий закон щодо мобілізації в Україні: Чи заберуть житло та авто через неявку до ТЦК

понеділок, 29 квітень 2024, 18:58

Напередодні набуття чинності нового закону, де йдеться про мобілізацію по-новому, серед юристів розпочались дискусії про те, чи стане, наприклад, несплачений штраф приводом для арешту та подальшого продажу з аукціону майна ухилянта, передають Патріоти ...