Хіти тижня. Обіцяли за "пустяк" грубі гроші: Чорні трансплантологи намагалися вивезти українських дітей до Москви

Чи повернулись би діти в Україну і залишились принаймні частково здоровими, або пішли б на повну "розброрку" - невідомо

Чотирьох українських підлітків намагалися вивезти до Москви скупники людських органів. Як розповіли в поліції, дітей повинні були направити в клініку, де у них вилучили б на продаж частину печінки. Один з хлопчиків виявився сином колишнього співробітника правоохоронних органів, зазначають Патріоти України.

Як повідомив начальник профільного департаменту Національної поліції Артем Крищенко, надійшла інформація про те, що готується операція з вивезення неповнолітніх в Росію для забору органів. Поліція почала розслідування і з'ясувала цікаві деталі.

"У минулому році в Києво-Святошинський суд ми направили таку справу. Його суть: нам надійшла інформація, що чотирьох неповнолітніх з Київської області ділки намагалися відправити в Москву для видалення частини печінки. Ми взяли ці відомості в розробку, вони підтвердилися, потім вийшли на чотирьох фігурантів. Підлітками рухало бажання швидко розбагатіти. Один з них, до речі, був сином колишнього поліціянта", - розповіли деталі Крищенко в коментарі для видання "Сьогодні".

Росіяни загадили море смертоносним непотребом: На одеському пляжі вибухнула протикорабельна міна

п’ятниця, 29 березень 2024, 1:45

В Одесі пролунав потужний вибух. На один з пляжів винесло протикорабельну міну. Міну викинуло на берез через штормову погоду, де вона і вибухнула, повідомило Оперативне командування "Південь" в Telegram. Через обмеження доступу людей до пляжної зони в ...

Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...