Хіти тижня. Обидва загинули миттєво: Чоловік впав з балкона готелю і вбив боксера (фото)

В Іспанії вночі з балкона готелю чоловік впав на боксера, обидва загинули миттєво. Про це повідомляє видання The Mirror. Трагедія сталася в місті Марбельї в п'ятизірковому готелі Gran Melia Don Pepe, передають Патріоти України.

49-річний Тоні Холмс впав з висоти на 43-річного кікбоксера Антоніо Гонсалеса. Спортсмен, який володіє тренажерним залом неподалік, в цей час насолоджувався напоями з дружиною і друзями.

Фото: The Mirror - Тоні Холмс

Дочка Тоні Шантель сказала: "Тато, я навіть не знаю, що сказати, слова не можуть описати, що я зараз відчуваю".

Фото: The Mirror -Антоніо Гонсалес

Друг Антоніо Іван, який працював кікбоксером в іншому спортзалі, зазначив: "Іноді життя забирає людей, які на це заслуговують найменше, через дурні, найнереальніші обставини".

Це варто знати! Названо прилади, які "їдять" найбільше електроенергії

понеділок, 29 квітень 2024, 7:37

В експертному середовищі прогнозують, що влітку українці можуть зіткнутися з відключеннями та обмеженнями споживання електроенергії. Очікується, що відключення можуть відбуватися у другій половині липня та в серпні. У зв'язку з цим енергетики закликают...

На близькій до Землі планеті може існувати життя: Вчені заявили про сенсаційне відкриття

понеділок, 29 квітень 2024, 7:30

Астрономи припускають, що на відносно близькій до нас суперземлі під назвою К2-18b може існувати позаземне життя. Виявлену там органічну сполуку можуть виробляти тільки живі організми, вважають учені. Про це пише Daily Mail, передають Патріоти України...