Хіти тижня. Окупанти шоковані: Пенсіонери-"екстремісти" налякали керівництво Алчевського меткомбінату

Керівництво Алчевського металургійного комбінату заявило, що їх співробітники, які бажають отримувати українську пенсію, це "проукраїнські екстремісти".

Цікава ситуація склалася на одному з найбільших бюджетоутворюючих підприємств Алчевська, яке знаходиться в руках окупантів, передають Патріоти України з посиланням на Інфорпост.

Суть проблеми полягає в тому, що співробітники АМК, які заробили собі по праву пенсію, не можуть її оформити через невизнання органами Пенсійного фонду України документів, виданих органами псевдодержавних формувань, що фактично не дає можливості підтвердити наявність стажу роботи на АМК.

Згадана проблема триває вже досить тривалий термін і почалося все з того, що нове керівництво комбінату спочатку вивезло до столиці Росії, Москву, українську печатку, яка використовувалася для завірення пенсійних документів, а потім - і зовсім перейменувало ВАТ "АМК" в Філію ЗАТ "Внешторгсервіс". Металурги ж переслідують свої інтереси, і головна їх мета - домогтися оформлення пенсій за українським законодавством, не має значення якими способами: будь-то бланки з української печаткою або якась домовленість між Україною і невизнаної "ЛНР".

Після озвучування співробітниками АМК своїх позицій щодо необхідності відновлення з Україною хоча б документообігу, керівництво оголосило їх «проукраїнськими екстремістами», хоча, очевидно, що головна мета працівників - гідна пенсія, яку терористи забезпечити просто не в змозі.

Не Довбик: Маркевич розповів, кому з українських форвардів віддає перевагу у збірній

четвер, 28 березень 2024, 19:51

Мирон Маркевич розповів, як змінилась гра збірної України у поєдинку проти Ісландії у порівнянні із матчем проти Боснії і Герцеговини, передають Патріоти України. За словами відомого українського тренера, "синьо-жовті" діяли більш швидко, завдяки чому ...

"Люди занадто розслабились": Росіянин, який воює за Україну, розповів, що його розчаровує у цивільних українцях

четвер, 28 березень 2024, 19:28

Росіянин, який від 2014 року воює за Україну, боєць 3 штурмової бригади "Барсік" розповів, що українцям потрібно знову стати єдиним цілим, як це було 2022 року, щоб перемогти Росію, передають Патріоти України. "Барсік" наголосив, що на початку війни ук...