Хіти тижня. Після поєдинку у Лондоні Усик повернув пояси Джошуа. Публіці пояснили, навіщо новий чемпіон це зробив (відео)

Після перемоги Усик повернув пояси Джошуа: навіщо він це зробив (відео)

Як повідомляли Патріоти України, Олександр Усик здобув феєричну перемогу над Ентоні Джошуа. Всі судді одноголосно віддали перемогу українцю. Цікаво, що після бою Усик зайшов у роздягальню до британця і віддав йому два пояси, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Sun.

Один з тренерів українця опублікував в Instagram відео, на якому видно, як Усик віддає два пояси Дошуа. Він їх бере і каже, що скоро вони зустрінуться.

Такий вчинок нового чемпіона світу в суперважкій вазі пояснюється тим, що пояси, якими володів Ентоні, залишаться у нього. А Усику відправлять нові.

Нагадаємо, що після перемоги Олександр Усик станцював гопак на рингу. Коли оголошували результати бою українець не стримав емоцій і розплакався.

Спортсмен присвятив свою перемогу сім'ї. Він сказав, що в цей день, 12 років тому він зробив своїй дівчині пропозицію, і вона погодилася стати його дружиною.

Усик також після поєдинку заявив, що зараз не думає про реванш з Дошуа, умови якого були прописані в контракті. Українець зараз хоче провести час з сім'єю, адже у нього з січня була активна підготовка до бою. Правда тоді він ще не знав, хто буде його суперником, але все одно ретельно готувався.

Пізніше Олександр на прес-конференції заявив, що хотів би, щоб бій-реванш пройшов у Києві на стадіоні НСК "Олімпійський".


Змусили через правила "Укрзалізниці": Військовослужбовець Нацгвардії змушений був їхати в тамбурі потяга (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:44

Військовослужбовець Нацгвардії дорогою від Києва до Чернігова змушений був їхати в тамбурі потяга, бо йому не дозволили зайняти своє місце згідно з придбаним квитком через його службову собаку – лабрадора. Про цей випадок повідомив на своїй сторінці у ...

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...