Хіти тижня. Почали палити шини: Під Офісом президента у Києві сталися сутички (фото, відео)

У Києві 12 березня під Офісом президента почалися зіткнення нібито через те, що активісти підпалили велосипедну шину у відрі. Як повідомляє Telegram-канал PavlovskyNEWS, після цього одного з учасників акції затримала поліція, передають Патріоти України.

"За словами очевидця, вони провели перформанс, щоб нагадати президенту, що може трапитися, якщо він продовжить здавати національні інтереси", – йдеться у повідомленні.

Крім цього, наголосив учасник акції, затриманий є ветераном АТО. Зазначається, що правоохоронці чекали на пожежну службу для оформлення протоколу.

Водночас з'ясувалося, що під час сутичок під ОП затримали волонтерку Ярину Чорногуз та ветерана 10 ОГШБ Петра Стефарука.

"Притиснули до стінки за підпал велосипедної шини як попередження Зеленському про другу Революцію Гідності, якщо продовжуватиме відступ армії. Це на протесті "Весна на граніті", де сьогодні ми вимагали включити ветеранів у переговорний процес у Мінську", – написала Чорногуз на своїй сторінці у Facebook.

Вона додала, що правоохоронці оточили їх і не відпускають, тому попросила в підписників допомоги й максимального розголосу події.

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...