Хіти тижня. Поліція не врятувала: У Вірменії вбили двох людей, потім родичі жертв перерізали вбивцям горло

За даними губернатора Гегаркунікської області Гнела Саносяна, в медустанову увірвалися близько 500 осіб.

У Вірменії ввечері у вівторок, 27 квітня, відбулося подвійне вбивство, чотири людини загинули. Після чого в місті Гавар, недалеко від Єревана, почалися масові заворушення. Про це з посиланням на місцеві ЗМІ повідомляють Патріоти України.

Спочатку в результаті перестрілки в місті Гавар, яке знаходиться в 90 км на північний схід від столиці Вірменії, були вбиті двоє людей. Двоє нападників втекли на автомобілі, але потрапили в ДТП і були госпіталізовані. З Єревану в Гавар були направлені численні сили поліції, на місці знаходився також начальник поліції Вірменії Арман Саркісян.
Лікарню взяли під контроль поліції, проте в медцентр увірвалися родичі і друзі одного з убитих і вчинили самосуд. За даними губернатора Гегаркунікської області Гнела Саносяна, в медустанову увірвалися близько 500 осіб. "Вони розбили майно лікарні, прорвали поліцейські кордони, дісталися до палати, де лежали поранені, перерізали їм горло, після чого пішли. Поліція не змогла їм перешкодити", - заявив чиновник.
У поліції порушено кримінальну справу за ознаками статей "вбивство двох і більше осіб, незаконне придбання і зберігання зброї та боєприпасів".

В Україну після потепління увірветься нова хвиля холоду: Синоптикиня розповіла, чого чекати

п’ятниця, 29 березень 2024, 15:56

На вихідних 30-31 березня в Україні очікується тепла весняна погода, подекуди стовпчики термометрів піднімуться до +25 градусів. Скрізь без опадів, світитиме сонце. А з вівторка та середи очікується нова хвиля похолодання, передають Патріоти України. Т...

Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...