Хіти тижня. Популярний шоумен і продюсер жорстко висловився про "Заслуженого артиста України" Потапа

Колись вони виступали на одній сцені, брали участь в одних шоу, а тепер виявилися з різних боків, з різних сторін політичних поглядів.

Ігор Кондратюк помстився "найкращому другу" Потапу, опублікувавши архівне фото, як він знімає штани перед російською публікою, передають Патріоти України.

«Олексій Потапенко, який зняв штани перед російською публікою - публікою країни-агресора - під час шоу на телеканалі країни-агресора, став заслуженим артистом України».
Кондратюк додав, що престижна державна нагорода нічого не дає артистові, тільки одне - бути похованим на Байковому кладовищі в Києві.

Це була дуже жорстка заява, але, насправді, випад Кондратюка був не так в сторону Потапа, як в сторону президента України Володимира Зеленського. На рахунок Потапа і інших артистів Ігор Кондратюк сказав: "Навіщо яскравим представникам шоу-бізнесу звання?".Поки Потап ніяк не відповів Ігорю Кондратюку на злісний випад в його бік, але одне залишається очевидним, ця премія, яку Льоша Потапенко отримав до Дня Конституції України принесла багато поганих плодів для артиста. Його звинуватили у виступі в Одесі під час карантину, а тепер пригадали архівну витівку в Росії.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...